Ponudba

 

NOVO

Pri nas lahko dobite darilne bone.

V zimskem času pri nas ne diši samo po mrazu in snegu, temveč predvsem po domačih kolinah. Na tako imenovanem KMEČKEM KROŽNIKU vam ponudimo domače krvavice, pečenice in kuhane klobase, ki jim dodamo repo, zelje, žgance in krompir,  zabeljene z domačimi ocvirki. Vse naštete dobrote lahko gostje kupijo tudi za domov.
Ko se koline začno počasi poslavljati, se sline že cedijo po suhih klobasah v zaseki in po domači, tako svinjski kot tudi goveji salami. Za suho klobaso v zaseki ter salamo smo v preteklosti že prejeli nekaj priznanj na državnem ocenjevanju suhomesnatih izdelkov na Ptuju.

kroznik
 V poletnem času, ko nas sonce vabi na prosto, vam z veseljem pomagamo organizirati piknik v naravi, kjer se lahko sprostijo tako starši kot otroci, ki imajo vselej dovolj prostora za igro. Poleg jedi z žara so poleti na voljo predvsem domači narezki, ki jim proti koncu avgusta dodamo domač, na Ravniku sušeni pršut.
Po dogovoru in na vašo željo nad ognjem zavrtimo tudi kakšnega odojka.  Za osvežitev v poletni vročini pa je občasno na voljo tudi domače kislo mleko.

 

Od sladic gostom najraje ponudimo domač jabolčni zavitek,  po dogovoru pa z veseljem pripravimo tudi domače kremšnite, tiramisu, sadno kupo …

Pri nas gostje tudi žejni niso nikoli. Za začetek jim ponudimo domač jagermeister, borovničevec ali žganje. Vsako leto iztisnemo  domač jabolčni sok, pri hiši pa je seveda vedno tudi kapljica domačega rujnega.

Na našo kmetijo zelo radi sprejmemo tudi otroke, bodisi iz vrtcev bodisi iz osnovnih šol. Z veseljem jim omogočimo, da spoznajo življenje in delo na kmetiji. Otroci se lahko sami preizkusijo v ličkanju koruze, pobiranju njivskih pridelkov (repe, korenja, pese …), sodelujejo lahko pri stiskanju domačega jabolčnega soka ipd.

miza

Za kosila so potrebna predhodna naročila. Po dogovoru lahko pripravimo pogostitev  tudi za večje skupine, pri čemer zgoraj opisano ponudbo popestrimo še z domačo juho, ocvrtim piščancem ter svinjsko pečenko, slanimi sirovimi štruklji, žlikrofi in še bi lahko naštevali.